inbal's baking workshop

עוגת השמרים של ענבל – גרסה פרווה

גרסת בצק פרווה: להחליף את החמאה, השמנת והחלב ב- 3/4 כוס שמן קנולה 370 מ״ל מים

תודה שהשתתפת בסדנא שלי.
מחכה לראות את העוגות שלך!

תייגי אותי באינסטגרם
inbalpoliak770@

רוצה לרשום חבר/ה לסדנה הקרובה שלי?

מצרכים:

בדיוק כמו במתכון החלבי לעוגה רק שינוי במילוי:

מילוי לעוגת פרווה:

כל ממרח שוקולד שהוא פרווה

אני מאוד אוהבת את שוקולד השחר, יש גם ממרח בלגי ויש שוקולד פרה פרווה.

אופן ההכנה:

בדיוק כמו במתכון החלבי לעוגה שימו לב לסדר:

הסדר הוא כזה:

קמח, שמרים, סוכר + סוכר וניל, ביצים

נוסיף שמן ומים תוך כדי ערבול

ולאחר 5 דקות של לישה נוסיף את המלח.

נערבל עד שהבצק נפרד מהדפנות.

נעביר לקערה משומנת להתפחה.

שתפו/הדפיסו:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים מסדנת השמרים של ענבל

חיסול מלאי

1+1 על כל הפריטים באתר!

רוכשים מוצר אחד ומקבלים את השני בחינם!

*על הזול מביניהם
דילוג לתוכן