inbal's baking workshop

מוגן: עוגת השמרים של ענבל – גרסה פרווה

גרסת בצק פרווה: להחליף את החמאה, השמנת והחלב ב- 3/4 כוס שמן קנולה 370 מ״ל מים

תודה שהשתתפת בסדנא שלי.
מחכה לראות את העוגות שלך!

תייגי אותי באינסטגרם
inbalpoliak770@

רוצה לרשום חבר/ה לסדנה הקרובה שלי?

מצרכים:

בדיוק כמו במתכון החלבי לעוגה רק שינוי במילוי:

מילוי לעוגת פרווה:

כל ממרח שוקולד שהוא פרווה

אני מאוד אוהבת את שוקולד השחר, יש גם ממרח בלגי ויש שוקולד פרה פרווה.

אופן ההכנה:

התוכן המבוקש מוגן בסיסמה. כדי לצפות בו, יש להזין אותה כאן:

שתפו/הדפיסו:

עוד מתכונים מסדנת השמרים של ענבל