inbal's baking workshop

עוגיות אמסטרדם לאוהבי השוקולד

Amsterdam cookies מושלמות

תודה שהשתתפת בסדנא שלי.
מחכה לראות את העוגות שלך!

תייגי אותי באינסטגרם
inbalpoliak770@

רוצה לרשום חבר/ה לסדנה הקרובה שלי?

מצרכים:

שוקולד פרלין לבן עדיפות לשף קונדיטור:

  • פצפוצי שוקולד חלב לבן 1.4 כוס מכל סוג
  • 2 כוסות קמח
  • 1.2 כוס קקאו
  • 3.4 כפית סודה לשתיה
  • 3.4 כפית אבקת אפיה
  • כפית שטוחה מלח
  • 200 ג׳ חמאה מומסת
  • 2.3 כוס סוכר חום 160 ג׳
  • 1.3 כוס סוכר לבן 150 ג׳
  • 2 ביצים

אופן ההכנה:

הצטיידו ב-2 קערות כאשר אחת מהן מותאמת למיקרוגל

בקערה ראשונה (יבשים) – נשים לפי הסדר:

קמח, קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפיה ומלח ונערבב היטב.

בקערה שניה – נשים לפי הסדר:

חמאה מומסת במיקרו, סוכר חום, סוכר לבן –

נערבב היטב ותוך כדי ערבוב נוסיף 2 ביצים עד לבלילה חלקה.

נחבר בין הקערות ונערבב הכל יחד.

נוסיף פצפוצי שוקולד

ונכניס לקירור של 5 דקות במקרר.

ניצור כדורים מהבצק ולתוך כל כדור נכניס פרלין .

נאפה בחום של 180 מעלות 8 דקות בדיוק.

עד שהעוגיות משתטחות טיפה ומתייצבות.

שתפו/הדפיסו:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים מסדנת השמרים של ענבל

חיסול מלאי

1+1 על כל הפריטים באתר!

רוכשים מוצר אחד ומקבלים את השני בחינם!

*על הזול מביניהם
דילוג לתוכן